Kevertjesplaag in Schager centrum

Nee, deze kevertjesplaag ging natuurlijk niet over de beestjes maar over de Volkswagen kevers die het centrum overspoelden! Voor de vijftiende keer was het centrum van Schagen weer het toneel van de traditionele Keverdag Noord-Holland. Het grootste luchtgekoelde Volkswagen evenement van Noord-Holland! 

Lees meer...

Keverdag Schagen 2018, druk en zonovergoten

Voor de veertiende keer stond Schagen zondag 8 juli 2018 weer in het teken van Keverdag Noord-Holland. Ondanks de werkzaamheden (vanwege de herinrichting van de openbare ruimte) hadden zich op en rond de Nieuwstraat, Markt en Gedempte Gracht in Schagen zo'n 356 klassieke luchtgekoelde Volkswagens verzameld voor onze jaarlijkse Keverdag! 

Lees meer...

Keverdag Noord-Holland 2017: gezellig!

In het centrum van Schagen was het afgelopen zondag, 9 juli 2017, weer onze jaarlijkse Keverdag Noord-Holland. Op en rond de Markt stond het vol (bij de ingang zijn er 341 gepasseerd) met prachtig opgepoetste Volkswagen Kevers en bussen.

Lees meer...

Keverdag Noord-Holland 2016

Tja, en dan zit je op zondagmiddag met je laptop op je schoot om een verslag te schrijven over de 12e editie van de Keverdag Noord-Holland… Elk spoor van inspiratie ontbreekt... Maar ja, wat moet er nog gezegd worden na 12 keer een succesvol evenement?

Lees meer...

Een genot voor het oog

Zondag 12 juli j.l. was het alweer de 11de keer dat we de Keverdag van Noord-Holland in Schagen mochten organiseren. ’s Morgens in alle vroegte kwamen we aan om Keith en Tricia uit Engeland de plaats op de markt te laten zien waar zij hun kraam met mooie T-shirts konden opbouwen. Gelijk het centrum met hekken afgesloten om de tenten op te bouwen, het evenemententerrein in te richten en het centrum versieren.

Lees meer...

Keverdag Noord-Holland 2015

Zondag 12 juli 2015 organiseren we, vanaf 11:00 uur, op en rond de Markt in het altijd gezellige centrum van Schagen de 11e editie van Keverdag Noord-Holland!

Lees meer...