Radio 10

Radio 10 dj Silvan Stoet belt zondag in zijn ochtendprogramma met Arnold over de 14e Keverdag Noord-Holland.

Luister...

Wekker-Wakker!

Wekker-Wakker! is een radioprogramma van Omroep MAX dat wordt uitgezonden op Radio 5 Nostalgia. Beluister hier het fragment over onze Keverdag met Jan Rietman in de zaterdageditie van Wekker-Wakker! van 8 juli 2017.

Luister...

RTVNH NH Leeft

Samanta de Groot gaat de provincie in en bezoekt evenementen. Van hondenshow tot boekenbeurs en van dance-event tot wandeltocht. Elke zaterdag en zondag om 12:00 uur een live verslag. Alsof je er zelf bij bent!

Luister...

Club van Schagen

De Club van Schagen is te gast bij Arnold Baars uit ’t Veld. Arnold is stapel enthousiast van luchtgekoelde Volkswagens. In de volksmond ook wel "oude kevers of busjes" genoemd. Ongeveer 17 jaar geleden ontstond zijn interesse in deze auto's met name door zijn echtgenote die al een grote verzameling model auto’s in haar bezit had.

Luister...

Keverdag Noord-Holland 2010

Abel de Lange in gesprek met Edwin Kelder over de 6e Keverdag Noord-Holland in zijn ochtendprogramma "Het Agendaprogramma" op RTVNH.

Luister...

Keverdag Noord-Holland 2009

Verslaggever Matthijs Gemmink van RTVNH ging opzoek naar de magie van de Kever...

Luister...

Keverdag Noord-Holland 2009

Kitty Mertz in gesprek met Rob Bronke over de 5e Keverdag Noord-Holland in haar ochtendprogramma "Krieken" op Schagen FM...

Luister...

Keverdag Noord-Holland 2008

Kort gesprek met Rob Bronke over de 4e Keverdag Noord-Holland voor de "Noord-Hollandse uitgaanstips" op RTVNH.

Luister...

Het grote Keverlied

Het grote Keverlied is een liedje uit 1997 van The Big Beetle Band, geschreven door Norbert van Schoorisse. Er zijn destijds ongeveer 200 cassettebandjes van gemaakt die voor 10 gulden per stuk verkocht werden.

Luister...